Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, някои да има идея от къде да намеря маркуча от дросела към въздушния филтър за колата от подписа ми?Къде ли не търсих и всеки го продал.Засега уж съм го направил, но това е ден до пладне.
    Алфа...всичко друго е компромис!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
      Колеги, някои да има идея от къде да намеря маркуча от дросела към въздушния филтър за колата от подписа ми?Къде ли не търсих и всеки го продал.Засега уж съм го направил, но това е ден до пладне.
      Що не го направиш със силиконовите снадки+алуминиева тръба.....сещаш ли ?

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
        Що не го направиш със силиконовите снадки+алуминиева тръба.....сещаш ли ?
        Нещо подобно ще ти се получи....и ще стане красиво...
        Attached Files

Comment

• Имам един прокет отдушник дето трябва да го вържа някъде.Иначе като гледам добре е станало, но не е на 166 - липсва кутията преди филтъра.

Comment

• Колеги демпферен маховик за 2.0 TS 99 може ли да стане от 2.5 V6 турбо или от става само от 2.0?

Comment

• Къде точно се намира "вътрешното тяло" на климатика на 166 ?
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Зад филтъра на купето и пред радиаторчето на парното Сваля се откъм двигателя А някой може ли да каже актуални цени за задни пружини
                ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                  Зад филтъра на купето и пред радиаторчето на парното Сваля се откъм двигателя А някой може ли да каже актуални цени за задни пружини
                  Значи филтър, тяло на климатика и радиаторче на парното- така ли? Всичко на една ос.

Comment

• Като сменях радиаторчето на парното вадих всичко Едното право другото легнало забравих точно кое как беше но са в тази последователност
                    ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                      Като сменях радиаторчето на парното вадих всичко Едното право другото легнало забравих точно кое как беше но са в тази последователност
                      а как се изолира радиаторчето на парното някаква клапа ли има, течността циркулира ли постоянно през него

Comment

• Мисля, че трябва да са два радиатора, и единия да е кондензатор-а

Comment

• Течността си циркулира, изолира се потока през него с клапа. Вътрешното 'тяло' е изпарител.
                          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Как да се спася от тва адски гадно скъцане на тия полеритенови тампони....направо ми пробиват китарата...все едно карам каруца....хората се обръщат по спирките..баси гадното.......
                            Гресират ли се....?
                            Като се намокрят спират.....ама мога ли се да карам по гьоловете ....

Comment

• Карам си с гумени , по 20 лв. парчето и е тихо

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                Карам си с гумени , по 20 лв. парчето и е тихо
                                Абсолютното решение!
                                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                                X